Karel stopt

Karel Ram heeft definitief zijn keu in de wilgen gehangen. Sterker nog, hij heeft het zo belangrijke sportartikel weggeven. Daarmee is nu een einde gekomen aan zijn prestaties op en om het groene laken. Reden: hij vond zelf dat hij het spelletje na al die jaren toch niet geheel goed kon doorgronden. Daar werd verschillend door kenners over geoordeeld. Het is erg jammer dat hij stopt, want Karel was bij uitstek een vertegenwoordiger van het andere aspect van Tien Over Rood, namelijk de gezelligheid. Hij zal nog wel een paar keer langskomen om een biertje te drinken en natuurlijk is hij dan van harte welkom. Want hij is én blijft een Tor.


Voorzitter bedankt

Voor zijn jarenlange inspanningen voor TOR werd Cas Grillis met warme bewoordingen door de secretaris hartelijk bedankt voor zijn voorzitterschap op donderdag 2 mei 2024, natuurlijk vergezeld door een kleine attentie van de club.

Zomersluiting

Deze zomer gaat er iets ingrijpends veranderen. Oorzaak: Onze uitbaatster Jessica moet geopereerd worden aan haar enkel en daarna moet zij twee weken in het gips. Hierdoor kan zij haar werkzaamheden helaas niet uitvoeren. Daarna mag zij haar enkel weer rustig belasten en moet zij revalideren. In de maanden juli en augustus is het relatief rustig, waardoor dit prima kan. 

Dit betekent dat het Denksportcentrum vanaf 10 juni tot en met 12 juli 2024 gesloten is.

Het DSC is vanaf maandag 15 juli 2024 tot aan de Kerstvakantie geopend. Dus in heel augustus kan er (in korte broek) gebiljard worden. Gevolgen voor TOR: De lopende Libre competities op dinsdagmiddag én donderdagmiddag zullen vóór dinsdag 11 juni geheel afgewerkt moeten worden om een terechte Kampioen aan te wijzen. Of dat zal lukken is zeer de vraag, maar wel een mooie doelstelling.

En natuurlijk wensen wij Jessica al het goede met het verwerken van haar medische problemen.

Alle Kampioenen seizoen 2022-2023

Heden en verleden

Twee leden van ons huidige (anno augustus 2021) tableau vivant hadden ook al een clubverband in 1967. Bij de voetbalclub S.A.C., een combinatie van de verenigingen Spoorwegen en ATO, die later opgingen in DSC '74 (een fusie van SAC en DSB). Later ging DSC '74 met vele andere clubs, o.a. TYBB, op in Olympia.